Groen doen in
de klas!

Aan de hand van themalessen gericht op de vier seizoenen ervaren leerlingen de emotie, schoonheid en beleving van bloemen en planten door er op een actieve manier mee aan de slag te gaan. Het lesmateriaal Groen Doen in de Klas! bestaat uit vier werkboekjes en online digitaal materiaal.

BEKIJK IN 1 MINUUT HOE GROEN DOEN IN DE KLAS!
WERKT IN DE PRAKTIJK

DIGITAAL lESMATERIAAL BIJ DE WERKBOEKJES

Het digitale platform geeft verdieping aan de stof die in de werkboekjes wordt behandeld, door middel van (verdiepende) opdrachten, filmpjes en video-instructies. Klik op onderstaande werkboekjes om direct naar de digitale les te gaan.

NIEUWSZeldzame paardenbloem gevonden

15-05-2019 - Op Schiermonnikoog is een zeldzame paardenbloem gevonden. Onderzoekers waren er van uitgegaan dat deze plantensoort al uitgestorven was, maar ontdekten de bloem bij toeval. Het gaat om de ‘bonte paardenbloem’. Een gevlekte variant op de gewone paardenbloem. Deze soort werd vijftig jaar geleden voor het laatst gezien op Texel. Goed nieuws, hè?

PIM'S VLOGMoederdagboeket

partners

Het initiatief Groen Doen in de Klas! is gesteund door vele mensen uit de groenbranche. Dankzij onderstaande partners wordt de leerlijn mede mogelijk gemaakt.

© 2018 GROEN DOEN IN DE KLAS! | Neem voor vragen over het lesmateriaal contact op via groendoenindeklas@youngcrowds.nl