het herfstboekje

In het werkboekje lees je niet alleen alles over bloemen en planten in de herfst, je vindt er ook leuke (knustel)opdrachten. Ga aan de slag met het werkboekje en doe de online opdrachten die erbij horen!

Agenda

22

aug.

Workshop natuurfotografie

Alle (beginnend) fotografen opgelet! Lijkt het jou leuk om het bos in te gaan en de mooiste plaatjes te schieten? Doe dan mee met de workshop Natuurfotografie met je Smartphone in de Heemtuin Presikhaaf. Je krijgt allerlei tips & tricks om prachtige natuurfoto’s te maken. Klik hier voor meer informatie.

26

aug.

Kindermiddag in vlindertuin

In de Vlindertuin Waalre wordt elke maand een kindermiddag georganiseerd. Je gaat op ontdekkingstocht en komt erachter waar de vlinders zich verstoppen, hoe ze eruit zien en wat ze eten. Ook kun je een natuur-knutsel maken of vlinderkwartet spelen. Superleuk! Hier vind je meer informatie.

12

sep.

Stoepplantjes en stoepkrijten workshop

Met deze workshop ga je stoepplantjes op straat van naam voorzien met stoepkrijt. Zo kom je er achter welke plantjes als onkruid worden gezien maar eigenlijk best wel belangrijk zijn. Bijvoorbeeld voor bijen of voor verkoeling van de stad. Het helpt vervolgens ook wandelaars zich bewuster te worden van de natuur onder hun voeten. Twee vliegen in één klap! Ga naar de website om je aan te melden.