het zomerboekje

In het werkboekje lees je niet alleen alles over bloemen en planten in de zomer, je vindt er ook leuke (knustel)opdrachten. Ga aan de slag met het werkboekje en doe de online opdrachten die erbij horen!

Agenda

15

juli

Thema-park Aardbeienland

Vind jij aardbeien lekker? En wil je meer te weten komen over deze zomerse vrucht? Ga dan naar themapark Het Aardbeienland. Een plek om lekker te spelen en meer te weten te komen over de aardbeiplant. Maak daar ook kennis Aard de Beienhouder. Hij vertelt je alles over zijn eigen bijtjes en weet natuurlijk heel veel over aardbeien. Superleuk om te doen in je vakantie! Vind hier meer informatie.

29

juli

Pluktuinen voor bloemen en fruit

Niets is leuker dan je eigen bloemenboeket of fruit te plukken. In Nederland zijn er tuinen waar je dat zelf mag doen. In deze pluktuinen mag je bloemen, thee of fruit plukken. Kijk op deze website om te zien waar er bij jou in de buurt zo'n pluktuin is.

12

aug.

Natuurwijs Zomertoer

Wil jij in de zomervakantie 3 dagen lang gaan huttenbouwen, bomen klimmen, plantjes en dieren zoeken in het bos en bij het water? Ga dan mee met de Natuurbus. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud uit Amsterdam-Noord. Klik hier voor meer informatie.