Martin Brester

Ik begon als redacteur bij het inmiddels ter ziele gegane AD Magazine. In 2005 werd ik acquirerend redacteur bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, en sinds 2007 ben ik zelfstandig freelance copywriter en redacteur in de reclame-, boeken- en tijdschriftenwereld. In mijn spaarzame vrije tijd werk ik aan mijn tweede roman, te verschijnen in 2012. Ik schrijf sinds 2007 voor o.a. de Stichting CPNB, het Concertgebouw, Centraal Beheer Achmea, en diverse websites. Ik vertaalde bovendien het boek Ubuntu, en ben vanaf april 2011 boekenrecensent voor het culturele AVRO-radioprogramma Opium. Sinds maart 2011 ben ik werkzaam bij Young Crowds als corrector voor diverse projecten.

Houdt van:

Eten (lekker), wijn (goed), voetballen (zaal), zingen (in een bandje) en lezen (veel). En helemaal niks doen in een strandstoel in de zon.

Leest graag:

de krant, Grunberg, Krabbé, Wieringa, Elsschot en Carl Hiaasen. En tijdschriften: van Linda, tot The New Yorker en Donald Duck.

Wapenfeit: schreef het vrolijke nutteloze voetbalfeitenboek Oranje Lukraak samen met zijn twee broers, en de rauwmantische schelmenroman Hoi, leuk dat je mijn profiel bekijkt! Een van de twee werd een bestseller.
martin
© 2018 Young Crowds | Privacy statement