Sigrid Leeuwerik

Schrijven wilde ik, en creatief bezig zijn. Na het vwo ging ik Kunsten, cultuur en media studeren. Toen ik mijn propedeuse gehaald had, begon ik met een studie Nederlands waarin ik mijn liefde voor taal en boeken beter kwijt kon. Onderzoek doen en schrijven bleek echt iets voor mij te zijn, maar ook het onderwijs begon te trekken… Ik liep stage op een middelbare school en bij een educatieve uitgeverij. Daar ontdekte ik dat ik het ontwerpen van leuk, creatief lesmateriaal en het bedenken van educatieve concepten ontzettend leuk vind. Na mijn afstuderen ging ik aan de slag als docent Nederlands, tekstschrijver en corrector en startte ik Het Imaginariaat, waar ik al die werkzaamheden als freelancer bundel.

Houdt van:

poëzie, nieuwe plekken ontdekken (eilanden!) en recepten uitproberen.

Favoriete website: http://www.volkskrant.nl
Leest graag:

young adultliteratuur, Scandinavische thrillers, Bervoets, Lubach en Giphart, LINDA., Flow en de achterkant van shampooflessen.

Wapenfeit: redigeerde de poëziebundels van Doe Maar Dicht Maar, schreef een digitale les voor Dichter bij 4 mei en werkte voor Young Crowds mee aan GOED BEZIG! voor UWC Xperience.
sigrid
© 2018 Young Crowds | Privacy statement